DAF Trucks

Aerts Trucks onderstreept geloof in toekomst met bouw van nieuw complex

Aerts Trucks gelooft in de toekomst en bewijst dat met de bouw van een nieuwe hoofdzetel langs de N16 in Bornem. Aerts Trucks verwierf daar enkele jaren geleden de terreinen van Nutricia en is intussen gestart met de bouw van een nieuw complex.

De nieuwe hoofdzetel zal volledig gericht zijn op bedrijfsvoertuigen. “Wij mikken hier op een hoogstaande service voor zowel vrachtwagens als bestelwagens en uiteraard zullen wij ook hier de merken DAF en Fiat Professional blijven vertegenwoordigen”, zegt afgevaardigd bestuurder Bert Aerts. “Wij zullen in onze nieuwe gebouwen inzetten op service en verkoop. Met een ultramoderne werkplaats, maar ook met een ruime showroom waar zowel DAF vrachtwagens, Fiat Professional bestelwagens, als toebehoren voor beide productranges, tentoongesteld zullen worden.”.

Daarnaast voorziet Aerts Trucks ook nog trainingslokalen en een afleverzone voor klanten die hun nieuwe voertuigen komen ophalen. Een gedegen uitleg over de nieuwste voertuigfeatures en hun mogelijkheden is immers onontbeerlijk. Het gebouw beschikt over een ruime klantenontvangstruimte waar chauffeurs die wachten op de herstelling van hun voertuig kunnen beroep doen op moderne communicatiemiddelen en in alle rust hun administratie kunnen afwerken.

Kelderparking

Voor internationale chauffeurs is een overnachtingsruimte beschikbaar met sanitair. Een ruime parking achteraan het gebouw zorgt voor optimale parkeermogelijkheden. Meer en meer levert Aerts Trucks nieuwe voertuigen uit een zeer ruime voorraad. Om die in optimale omstandigheden te stockeren is gekozen voor een kelderparking met een oppervlakte van meer dan 2.000 m².

Veel aandacht is besteed aan de faciliteiten voor de medewerkers. Zo is de werkplaats voorzien van vloerverwarming, talrijke nieuwe hijsmiddelen als loopbruggen en pistonhefbruggen, allemaal om het comfort en de ergonomie voor werkplaatsmedewerkers te verhogen. De bedrijfskantine zal fungeren als een ontmoetingsplaats voor de medewerkers van de verschillende afdelingen en op die manier een bijdrage leveren aan een versterking van de onderlinge band en communicatie.

 

Strategisch gelegen

De nieuwe hoofdzetel van Aerts Trucks is strategisch zeer goed gelegen zowel qua bereikbaarheid als visibiliteit. De N16 is immers een belangrijke verbindingsweg tussen de E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk, de A12 Brussel-Boom-Antwerpen en de E19 Brussel-Mechelen-Antwerpen. Bovendien ligt Bornem op een knooppunt van spoor- en waterwegen en neemt de regio Klein-Brabant/Vaartland in België een erg sterke positie in op logistiek vlak.

Zonnepanelen en warmtepompen

Aerts Trucks houdt bij de bouw van zijn nieuwe complex rekening met zowel het milieu als de arbeidsomstandigheden. “We bouwen zo energie-efficiënt als mogelijk met zonnepanelen op het dak, warmtepompen die instaan voor de verwarming en de koeling, LED-verlichting en recuperatie van water. Bovendien kiezen we voor beglazing met hoge isolatiecoëfficiënten en zullen we met energiespecialisten nog verder zoeken naar oplossingen om energie te besparen of op milieuvriendelijke wijze energie op te wekken”, zegt Bert Aerts.

 

Klik hier meer info.